Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vähän erilainen ranskis

Moikka! :)

En sitten lomalla lakannu kynsiä, vaikka tarkotus oli. Tai no kyllä mä pari kertaa yritin, mutta ei onnistunu ollenkaan. Eilen sitten kuitenkin illalla lakkasin ranskiksen mustalla, pinkillä ja hopeella glitterlakalla. Mulla ei taaskaan ollut minkäänlaista ideaa kynsiin, joten katoin kynsikuvia netistä, löysin kuvan samantyylisistä kynsistä ja sitten lakkasin omiin kynsiin vähän muokatun version. Pelkkä ranskis olis ollut mun mielestä liian tylsä, joten tein peukalon ja nimettömän kynsiin kukat, jotka tosin epäonnistui. Silti tykkään näistä kynsistä.
Niin kuin varmasti huomasittekin, etusormen kynsi on ihan lyhyt. Se vaan jotenki repesi kummastakin reunasta ja oli pakko leikata se ihan lyhyeksi. Sama juttu toisen käden etusormella. Saatte nyt jonkun aikaa katella kuvia, joissa tuo etusormen kynsi on lyhyt, mutta jospa se ei häiritse teitä! Mun kynnet onneks kasvaa aika nopeesti.
Kuvat on taas ihan tärähtäneitä ja epätarkkoja... mitä muutakaan amatöörikuvaajalta voisi odottaa. :D Tulis nyt vaan kesä äkkiä, niin pääsis kuvaamaan luonnonvaloon..! Voihan sitä nytkin mennä ulos kuvaamaan, mutta otan kuvat yleensä sillon, kun on jo tullu pimee. :(
Toivottavasti tykkäätte!

2 kommenttia:

 1. Onpa älyttömän hienoja kynsiä! Ooksä kauan noita tehny?

  http://kikkels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Varmaanki 3-4 vuotta oon ollu kiinnostunu kynsien lakkaamisesta :)

   Poista