Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet + uusia kynsilakkoja

Moikka pitkästä aikaa! Ja hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää!
En oo taas vähään aikaan kerenny lakata kynsiä, kun on ollut niin paljon kaikkee koulujuttuja. Mut eilen sitte ystävänpäivän kunniaks lakkasin ystävänpäiväkynnet. Ei näistä kyllä hirveen hienot tullu, mut tulin nyt kuitenki sit laittaa nää tänne. Aika yksinkertaisetkin, kun laitoin vaan liukuvärillä pinkkiä ja glitterlakkaa ja sitten paljettisydämet. 
Oon tässä parin viime viikon aikana innostunu ostaa vähän kynsilakkoja. Seppälästä ostin mustavalkoisen glitterlakan "The I love this glitter nail polish", jonka sävynumero on 103. En ole vielä kokeillut tuota lakkaa, mutta se näyttää tosi ihanalta. Mun oli pakko ostaa uusi musta lakka, koska edellinen on mennyt ihan pilalle. Ostin Anttilasta Rimmel London 60 seconds-lakan sävy 800 black out. Tuota kokeilinki jo ja se peittää hyvin kahdella kerroksella. Anttilasta ostin myös Lumene Natural Code-lakan, sävy 25 Little miss. Tuommonen vaalee kimallelakka. Sitten ostin Mavalan kultaisen lakan, sävy 37 Gold, myöskin Anttilasta. Mulla ei oikeen ollu mitään kunnon kultaista lakkaa, niin halusin sitten ostaa tuon. Sitten sain mun mummolta söpön Lumene Natural Code Angry Birds-lakan. :D Sävy on 52 ja toi on tosi kivan värinen, vaikka en oo vielä kokeillu. Sitten ostin Prismasta Lumenen ihanan pinkin glitterlakan, jota käytinkin noissa ystävänpäiväkynsissä. Sävy on 47 Timantit yössä ja toi oli kyllä ihan heräteostos. Musta tuntu, että se lakka huusi mun nimee siellä hyllyssä, mä niiiiin rakastan glitterlakkoja ja tuo on vieläpä pinkki! :D
Tämmöstä tällä kertaa. Kuvat on vähän keltasia, kun sisällä ei oikeen saa hyviä kuvia huonolla valaistuksella, enkä osannu oikeen muokata tuota keltasuutta pois.
Toivottavasti tykkäsitte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti