Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mustaa ja valkoistaMoi! :)

Lakkasin tänään tollaset todella yksinkertaset kynnet. Halusin kokeilla tuota uutta Seppälän mustavalkoista glitterlakkaa, mutta en oikeen keksiny mitään ideaa, että millaset kynnet tekisin. Mä mietin ja katoin kynsilakkojani tosi kauan, mutta en vaa keksiny mitää ideaa. Katoin kynsikuvia netistäkin, mut ei siitä ollu kyllä apua. Sitten keksin, että tekisin ranskalaisen manikyyrin mustalla, laittaisin pohjalakaksi Seppälän glitterlakan ja tekisin mustan ranskisviivan päälle jotenki vinosti hopeella raidan. Päätin sitten kuitenkin jättää hopean raidan pois, koska musta näytti yksinään sen verran hyvältä. Laitoin sitten vielä mustan rajalle hopeita strasseja, koska muuten kynnet olis ollu ihan liian yksinkertaset. Ite ainakin tykkään näistä kynsistä, vaikka nää onkin yksinkertaiset. 
Kuvat on taas vähä mitä on, mutta toivottavasti hiihtolomalla ei olis kovia pakkasia, niin pääsis kuvaamaan ulos päivänvaloon. Oon niin kyllästyny sisällä kuvaamiseen, koska ikinä ei ole tarpeeksi valoa, jotta kuvat onnistuis. 
Toivottavasti tykkäätte ja jos teillä on jotain ideoita kynsiin, niin kommentoikaa ihmeessä! Mulla alkaa nimittäin ideat loppua pikku hiljaa...

6 kommenttia: