Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Leopardikynnet
Moikka! :)

En oo taas postaillu vähään aikaan, kun ei oo ollu aikaa lakata kynsiä. Tänään onneksi kerkesin lakata kynnet! Mulla ei ollu aluksi minkäänlaista ideaa, mutta selaillessani kynsikuvia kuvahaussa, sain idean, että teen leopardikynnet. En sitten kuitenkaan halunnu tehä kaikkiin kynsiin leopardikuvioo, joten tein keskisormen ja pikkurillin kynsiin mustalla paksun "viivan" ja laitoin siihen hopeita strassitarroja. Näistä tuli mun mielestä tosi kivat, tykkään paljon! Mun kaverikin kehui näitä paljon. Vähän levisi tuo musta lakka, kun laitoin päällyslakan, mutta ei se nyt haittaa niin paljoo. 
En oo tehny pitkään aikaan mitään erikoispostauksia, joten oisko teillä mitään ideoita/toiveita erikoispostaukseen? Kirjottakaa ideoitanne tuonne kommenttiboksiin. Toivottavasti tykkäätte tästä postauksesta! :)

10 kommenttia:

 1. Tosi hienot!
  Sä voisit tehä erikoispostauksen esim. sun lempilakoista tai kynsien hoidosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon tehny postauksen jo kynsien hoidosta ja lempilakoista, mutta voisin tehä uudestaan, kiitti ideasta! :)

   Poista
 2. Ihanat! ;0

  Esittele vaikka sun lempikynsilakkamerkin kaikki lakat mitä omistat, tai sitte huonoimmat lakat mitä sulla on ollu? :)

  VastaaPoista
 3. Oi, nää on nätit!:)
  Voisit tehdä erikoispostauksen vaikka sun koristelutarvikkeista tai siitä, miten säilytät sun lakkaustarvikkeita. Jos et ole vielä tehnyt niistä... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hyvä idea, en ookkaa vielä tehny postausta niistä. :)

   Poista
 4. Tosi ihanat kynnet ja ja ja voisit tehä erikoispostauksen vaikkaaaa jos sul on niitä kalliimpia kynsilakkoja ja halpislakkoja nii voisit verrata niitä,jos sul ois vaik dupet? Joo en tiiä saitko selvää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla ei kyllä hirveesti oo mitään kalliimpii lakkoja, enimmäkseen halpislakkoja :D Mut hyvä idea, jos toteutan tän sitten kun mulla on vähän enemmän kalliimpia lakkoja :)

   Poista