Sivut

perjantai 3. tammikuuta 2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!
Moikka! :)

Niin se vaan vuosi taas vaihtu. Tein uudenvuoden aattona pikasesti tämmöiset uuden vuoden kynnet. Mulla ei ollut mitään ideaa näihin kynsiin, joten tein sitte aika yksinkertaiset kynnet. En ite tykkää näistä kynsistä kyllä yhtään, mutta tulin nyt silti laittaa nää tänne blogiin. Kuvat on taas tosi huonoja, kun ei ollut kunnon valaistusta enkä todellakaan oo mikään ammattikuvaaja :D Mutta toivottavasti teitä ei haittaa.
Sain joululahjaksi kolme uutta kynsilakkaa, kynsitarroja ja paljetteja. Paljetit ovat sydämen muotoisia, kultaisia ja punaisia ja kynsitarrat ovat Kiss-merkkisiä. Lumenen kynsilakka on sävy 43 Meren hiekkaa, aivan ihana glitterlakka. Kokeilin tuota lakkaa jo, ja se on täydellinen. Peitti hyvin kahella kerroksella. Golden Rose Paris-lakka on sävy 70 ja sitä kokeilin noissa uuden vuoden kynsissä. Mä tykkään niiin paljon glitterlakoista! :) Kolmas kynsilakka on Trindin sävy CC108. Näyttää ihanan väriseltä ja aattelin kokeilla tuota lakkaa tänään.
Ainiin, melkein unohin! Tein tässä muutama päivä sitten uuden bannerin! Ei oo mikään maailman hienoin, mutta saa kelvata nyt vähäksi aikaa. :D Kommentoikaa, mitä mieltä te ootte.
Toivottavasti teillä oli mukava joulu ja hyvää uutta vuotta kaikille! :)

2 kommenttia: