Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

RusettikynnetMoikka, pitkästä aikaa! :)

Ihan ekaks, sori, etten oo postannu moneen viikkoon! Mulla ei vaan kerta kaikkiaan oo ollu yhtää ylimäärästä aikaa, että olisin voinu tulla postaamaan. Kynsiä oon muutaman kerran lakannu näitte viikkojen aikana, mut melkei kaikki kynnet on epäonnistunu, joten en sit oo ees viittiny ottaa kuvia. Nääki kynnet tein jo viikko sitten, mutta en oo kerenny tehä postausta.Nyt sitten vihdoinkin tulin koneelle ja aattelin tehä tän postauksen, ennen ku rupeen harjottelee huomiseen matikan kokeeseen...
Eli siis viime viikonloppuna lakkasin nää kynnet. Mulla ei ollu mitään ideaa, millaset kynnet lakkaisin, nii tein sitte tämmöset aika yksinkertaset. Tein liukuvärin kahella pinkillä, koska toi wild mildin pinkki ei näkyny tarpeeks, vaikka laitoin sitä ainaki kolme kerrosta. Sitten leimasin konadin m59-laatalta rusetit ja tein valkosia pisteitä.
Sori myös noista kuvista. Oli aika hankalaa saada hyviä kuvia, kun ulkona oli jo pimeetä, niin otin noi kuvat sitte huonossa lampun valossa. Varsinki toi alempi kuva, värit on iha vääristyneitä. Tuo Moment-lakka on semmonen vaaleanpunainen ja Wild Mild ja Naturel 2 way art pen on pinkkejä.
Eilen kerkesin lakata kynnet, mutta en tiiä kerkeenkö kuvata niitä ennen ku ne kuluu. Yritän huomenna kuvata kynnet heti koulun jälkeen ja tehä postauksen sit viikonloppuna. Katotaan nyt, miten kerkeen!
Toivoisin kommentteja! :)

6 kommenttia: