Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

French Manicure

Moikka! Sori, mulla ei oo nyt vaa ollu aikaa lakata kynsiä, joten siks vasta nyt postaus. Pahoittelut :( Yritän keretä nyt kesäloman viimesillä viikoilla tehä monta postausta ja lakata mahollisimman paljon kynsii!! (: Mut joo, en siis jaksanu nyt mitää hirveen erikoisia kynsiä rueta väsäämään, nii tein tämmösen ranskalaisen manikyyrin ja peukaloon ja nimettömään tommoset kukat ja pari strassia. Toivottavasti tykkäätte! (:
Tarvikkeet;

Classics (päällyslakka)
Mavala 002 (aluslakka)
Natural 2 way art pen (valkonen ja kimallehopee)
Viva La Diva (turkoosi)
Mustat strassit

Tein noi kynnet aika huolimattomasti ja pikasesti, joten noi kynnen kärjet on lakattu aika epätasasesti ;S Toivottavasti se ei häiritse teitä! Ja tosiaan lyhensin tässä muutama päivä sitten näitä kynsii, ovat nyt aika lyhyet, mutta mä tykkään näistä :) Seuraava postaus tulee heti, kun kerkeen taas lakata kynnet. Teitä lukijoitaki on jo 65, kiitos teille!! (: Nyt toivon sit vaa niitä kommentteja :D Ja saa myös laittaa ehdotuksii, et millaset kynnet lakkaan seuraavaksi (;

12 kommenttia:

 1. iiiihanat kynnet :) minkäikänen muuten oot? :D + voisit kokeilla eri tyylejä tehä, niinku esim liukuvärjäystä, tms ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! (: sori, mut en haluu kertoo ikääni täällä...

   Poista
 2. Miten sä kiinnität noi strassit?
  Ihanat noi kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitän ne päällyslakalla. Siis että laitan kerroksen päällyslakkaa kynnelle, laitan strassit ja sit vielä toinen kerros päällyslakkaa, niin ne strassit pysyy pitempään.
   Kiitti (:

   Poista
 3. Ihania kynsiä! Sait uuden lukijan!(::
  saa kattoo mun blogin ja vaikka liittyy lukijaks!(:
  http://mean-a-lot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! (: Käyn kurkkaamassa sun blogin (;

   Poista
 4. aivan ihanat kynnet !<3
  voisitko joskus tehä sellaset leppäkertut ? tai mansikat, joo mä ja mun surkeet ideat.. oot maailman taitavin !<3 ja sait uuen lukian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Juu, voisin joskus kokeilla (;

   Poista